Funga Alafia, een warm welkom

Ik ben Balla, de Griot. Ik kom uit een beroemde Griot familie die eeuwenlang de échte culturelen verhalen uit mijn mooie Afrika van generatie tot generatie doorvertellen. Dit zijn spannende verhalen over helden en heldinnen, sprookjes over bijzondere dieren en mythische wezens maar ook wijsheden en metaforen.
Verhalen vormen tenslotte de ruggengraat van een cultuur. 

In mijn eerste artistieke kinderboekenreeks Balla en het Woud der Legenden neem ik je mee op avontuur, ver weg van hier, naar andere culturen die je misschien wel kent… Ik neem je mee naar mijn magische Afrika. Het continent dat rijk is aan veel culturele verhalen waar we vandaag de dag nog van kunnen leren.

‘We moeten snel beginnen, want zeg nou zelf: als de kracht van verhalen uitdooft,
wordt het pas echt donker in de wereld…’ – Balla